Fingo Online Worldwide

Kerja Sambilan Online Dari Rumah

Sebut tentang kerja dari rumah tentu ramai yang menjangkakan dapat membuat satu perkerjaan yang relaks secara sambilan tanpa perlu berpenat lelah di rumah sambil-sambil jaga anak, lipat baju dan sebagainya.

Ada juga yang terpaksa mencari kerja dari rumah kerana banyak halangan untuk bekerja secara biasa seperti oku, tiada kenderaan, susah ke bandar-bandar besar, ingin berdampingan dengan keluarga dan sebagainya.

Realitinya kerja dari rumah adalah sesuatu keperluan yang sentiasa di cari ramai orang. Tapi hakikatnya bukan senang untuk mendapat kerja dari rumah yang benar-benar legit dan bukan scam. Ramai terpedaya dengan scam yang menjanjikan pulangan lumayan hanya dengan kerja yang sangat senang. Antara yang popular adalah :-

1. Kerja lipat sampul surat ( Popular tahun 90 an)

Antara kerja dari rumah yang paling popular pada awal 90an adalah kerja lipat sampul surat dari rumah. Cara gerak kerja senang, anda akan mendapat sampul surat yang kononnya perlu di lipat dan di pos kembali ke alamat majikan anda. Sebenarnya ini adalah scam di mana mereka akan mengambil yuran pendaftaran dan mengepos bahan-bahan yang langsung tidak berguna beserta nasihat jika ingin membuat wang hendaklah membuat sama seperti mereka. Ini adalah scam yang tak berkesudahan dan merugikan masa dan tenaga. Jangan sesekali terpedaya.

2. Kerja dari rumah kupas bawang atau bungkus barang kilang.

Kerja dari rumah ini sememangnya wujud dan banyak di jalankan di tempat-tempat yang berdekatan dengan kilang. Tapi upahnya sangat rendah dan tidak berbaloi untuk di lakukan. Bayangkan harga kupas bawang ini berapa sen dia akan bayar untuk 1 kilo bawang?. Tak sampai RM1 pun. Begitu juga bungkus barang kilang tadi, jika kilang nak bayar mahal elok upah pekerja tetap. Tujuan upah pekerja dari rumah adalah untuk mengurangkan kos. Jadi upahnya sangat rendah. Begitupun jika anda berdekatan dengan kilang dan ingin mencuba, silakan sahaja bertanya pada kilang tersebut.

3. Kerja dari rumah sebagai Freelancer.

Bermula tahun 2010 kerja di rumah sebagai Freelancer berkembang pesat. Sebenarnya kerja sebegini sudah banyak di lakukan di negara-negara maju di mana mereka membenarkan pekerja mereka pulang dan lakukan sahaja kerja dari rumah. Tapi bukanlah bermaksud kerja sambil lewa sahaja tapi disiplinnya sama seperti kerja di pejabat. Perlu tepat, perlu tegas, perlu tetap dan perlu rajin. Cuma mungkin bebas pakai apa sahaja dan buat 2-3 kerja dalam satu masa atau sekaligus. Ini sangat-sangat memberi peluang kepada suri rumah untuk lebih masa menguruskan rumah tangga dan menjadi satu trend sejak tahun 2000 lagi di sana.

Pada tahun 2010 trend ini berkembang ke seluruh dunia dengan wujudnya laman web-laman web yang menawarkan kerja free lancer ini. Saya sendiri pernah lama bekerja di web-web sebegini dengan bayaran yang sangat lumayan. Ya lah, income dalam USD. Tukar duit Malaysia memang terkejut juga dapat gajinya. Boleh cecah RM10k sebulan. Apa yang web ini lakukan adalah menyambungkan kita dengan syarikat-syarikat besar yang perlukan pekerja sahaja. Bukan menawarkan pekerjaan tetap.

Antara web yang terkenal waktu itu adalah elance, upwork dan freelancer. Elance lah tempat paling senang dapat pekerjaan mudah tanpa skill iaitu copy paste, buat web research, user testing dan sebagainya. Penting untuk ambil kerja sebegini untuk asah skil dan rating. Makin tinggi skil dan rating makin banyak pekerjaan yang kita boleh buat. Saya lama di elance sebelum ia bergabung dengan upwork dan di kenali sebagai odesk sekarang. Sayangnya, sekarang ia jadi marketplace eksclusive hanya untuk yang benar-benar mahir dan mempunyai sijil tertentu sahaja. Bukan lagi tempat senang mendapat kerja. Syaratnya makin susah untuk memohon pekerjaan. Akhirnya saya terpaksa berhenti.

4. Berniaga dari rumah- Dropship

Antara yang paling senang di lakukan di rumah sambil-sambil layan facebook adalah berniaga sambilan tanpa modal ataupun dropship. Dropship adalah anda menjual barang orang lain dengan membayar tauke anda kos modal dan dia akan pos. Untung 100% milik anda dan boleh up harga sebanyak mana yang di rasakan sesuai. Tapi malangnya, sekarang sangat susah sebab terlalu ramai orang buat dan main harga. Akhirnya masing-masing dropship untung sikit sahaja dan tak berbaloi pun usaha keras promosi. Inilah yang merosakkan income dropshipper. Main harga rendah padahal tauke dan barang sama. Tentu sekali orang beli yang murah.

5. 2020 Revolusi baru kerja dari Rumah. Fingo E Commerce

Ini adalah revolusi baru kerja atau berniaga dari rumah yang menggabungkan konsep Affiliate Comission dan Ecommerce. Saya sendiri pun baru join sahaja dan dah mula jana income

Revolusi Pendapatan Online

Jana pendapatan tambahan hanya dengan copy paste

  •  Tak perlu menjual
  •  Tak perlu jumpa prospek
  •  Tak perlu hadir meeting
  •  Tak perlu beli stok
  •  Tak perlu maintain tiap bulan
  •  Tak perlu pos barang
  •  Tak perlu pandai bercakap
  •  Tak perlu keluar dari rumah

Sekilas Fakta Tentang Fingo

Sebut pasal Fingo tentu sekarang sudah ramai yang tahu ataupun pernah melihat iklan Fingo di mana-mana sama ada google, instagram atau paling ramai promote di Fb sambil-sambil layan kawan-kawan borak post je pasal Fingo sebab senang dan mudah. Hanya copy paste sahaja boleh jana wang.

Memang tak di nafikan ramai yang skeptikal dan ragu tentang Fingo ni bimbang ia adalah scam dan money game yang kesudahannya merugikan pengguna. Rugi masa, rugi tenaga. Bagi yang habiskan duit untuk iklan pula tentulah rugi wang ringgit kerana semata-mata nak ramaikan orang dalam Fingo. Yang tentu untung adalah pihak atasan Fingo. Ya anda fikir sebegini bukan?.

Saya di sini nak buktikan yang anda silap. Saya silap dahulu kerana fikir sebegini tanpa mengkaji terlebih dalam. Pertama sekali saya nak bagi sekilas fakta tentang kajian saya dengan Fingo ya. Baca dan fahami betul-betul sebelum bertindak melulu.

Pertamanya apa itu Fingo?.

Fingo ni di asaskan oleh orang kanan Ali Baba berkonsepkan jualan direct kilang jadi harga fingo adalah jauh lebih murah dari shoppe, lazada dan seangkatan dengannya. Para penjual yang mempunyai kilang boleh meletakkan produk mereka untuk di jual di laman web Fingo dan memperoleh keuntungan lumayan hasil pembelian ahli Fingo yang semakin bertambah saban hari walau tanpa promosi. Ini adalah kerana konsep Fingo itu sendiri yang menggabungkan Affiliate dengan Ecommerce. Jangan silap faham ya. Afiiliate ni tak buruk dan susahkan orang. Yang susahkan orang bila MLM di gabungkan dengan money game.

Sekilas Fakta Tentang Fingo kena ambil tahu..


Pengetahuan Umum Tentang Fingo & Kenapa Kita Perlu Bersama Ambil Peluang
1. Fingo akan membuka sebanyak 15 buah negara di ASIA TENGGARA yang mana jumlah penduduknya sekitar 700 juta.

2. Penggunaan Apps & Online Shopping di ASIA TENGGARA adalah kurang daripada 3 %. Market di ASIA TENGGARA sangat luas untuk FINGO terokai.

3. Fingo adalah dari negara CHINA yang mempunyai kepakaran yang hebat dalam IT, E-Commerce & Marketing.

4. Business Founder adalah terdiri daripada Messi, Jack & Yundong. Mereka bertiga adalah orang terkanan kepada SYARIKAT ALI BABA dibawah pengawasan BOSS JACK MA.

5. Fingo telah bertapak di MALAYSIA dan telah mula beroperasi pada 28/02/2019. Sudah 8 bulan lebih beroperasi dan telah menunjukan PRESTASI yang amat membanggakan.

6. Fingo Malaysia Sdn Bhd yang beribu pejabat di Block A-6-01, Level 8, Menara Uncang Emas, 85, Jalan Loke Yew, 55200 Kuala Lumpur adalah sebuah SYARIKAT yang berdaftar dengan SSM ( Suruhanjaya Syarikat Malaysia ) dibawah penyeliaan KPDN & HEP ( Kementerian Perdagangan Dalam Negeri & Hal Ehwal Pengguna ).

Business Fingo adalah E-Commerce Platform yakni Hypermart atau Hypermall atau Fingo Shopper Rewards Programme yang berkonsepkan S2B2C ( Supply to Business to Customer ).

Fingo tidak perlu ada LESEN. Sebab FINGO bukan MLM tetapi E-Commerce Platform seperti Lazada, Shopee, Ali Baba, Wish, Amazon dan lain-lain.

Fingo adalah LEGAL.

7. Fingo telah buka pasaran di Singapore iaitu pada tanggal 30/06/2019 yang lalu. Dan bakal memperluaskan lagi ke negara jiran seperti Indonesia iaitu pada bulan Januari, 2020 & Thailand iaitu pada Mac, 2020.

8. Target atau sasaran SALES FINGO adalah seperti :-

i) Tahun 2020 : 1 Billion USD.
ii) Tahun 2021 : 3 hingga 5 Billions USD.
iii) Tahun 2025 : 100 Billions USD ke 500 Billions USD.

9. Fingo bukan MLM tetapi Affiliate berkonsepkan E-Commerce yang bakal menjadi sebuah syarikat yang hebat di dunia.

10. Fingo adalah E-Commerce Platform dan bukan MLM. Jadi tidak timbul untuk overpaid commission.

Jadi saya nak ambil peluang ni nak jelaskan sekali lagi. Fingo ni bukan sistem buat duit main duit iaitu money game tapi online hypermall e commerce yang mengggabungkan affiliate, cashback, shopback dan rebate dalam satu aplikasi. Terdapat banyak cara untuk buat duit di Fingo jika kita lebih memahami apa itu Fingo sebenarnya dan konsepnya.

Pertama sekali cara yang paling banyak di war-warkan di media social iaitu dengan menjadi Personal Shopper atau upgrade di Fingo. Upgrade ni anda dapat voucher RM398. Barang yang anda beli dan juga link untuk invite orang ke Fingo. 


Untuk Invite orang ke Fingo senang sahaja copy paste beserta ayat-ayat menarik dan letak link anda. Jika ada yang sertai anda akan dapat komisen.
Ada 2 jenis komisen. Satu aktif dan satu pasif.

Secara ringkasnya anda akan dapat RM50 jika dia upgrade dan 10% cashback setiap kali dia membeli. Ini baru sorang. Jika anda teruskan invite sampai 1000 orang bayangkan berapa banyak income aktif dan pasif yang anda akan dapat.

Contoh 1000 orang ni membeli RM10 sehari setiap hari anda akan dapat 1000xRM10x10%=RM100 sehari. Ini adalah income pasif seumur hidup. Dan apabila dia upgrade anda akan mendapat RM50 seorang. RM50x1000=RM50000. Adakah ini sekali bayar sahaja?. Tidak!. Anda mungkin tak tahu mereka yang upgrade juga boleh invite orang bawah. Jika 1000 upgrade invite 10 orang bawah seorang dah jadi 10000 orang dan anda akan mendapat income RM50 sorang juga. Begitulah seterusnya. Ini keistimewaan Fingo Personal Shopper. Semua ini boleh di capai dalam sebulan sahaja. Senang ke senang?

Join. Upgrade dan Invite 10 orang sahaja. Nikmat Fingo lepas invite 10 orang sukar di gambarkan dengan kata-kata. Pagi-pagi hanya lihat angka ( duit masuk ) je. Ini bukan skim cepat kaya atau MLM cepat lingkup. Tapi usaha dengan masa dan tenaga pasti dapat sedikit sebanyak nikmatnya. Nasihat saya hati tak kental jangan join Fingo ni. Nak cari 10 orang yang aktif dan positif macam anda bukan senang, tapi bila dah dapat perjalanan anda akan jadi mudah.

Artis pun yakin boleh buat duit dan join. Anda bila lagi?

Saksikan sendiri pendapatan bertambah setiap hari

Seronok kan kalau setiap hari dapat jana pendapatan tambahan. Tidur atau cuti pun masuk RM50-RM5000 anda tentukan. Setiap selasa masuk bank anda. Semua bank boleh

Apa tu Fingo dan bagaimana jana wang dengan app Fingo?

Ringkasnya, Taobao, Lazada, Shopee, membina platform, peniaga menjual barang, pembeli memilih barang untuk membeli barang, keuntungan disumbangkan oleh platform perniagaan. Platform Fingo pula menghubungkan barangan dan pengguna. Penjual adalah ahli , para ahli membantu mempromosikan, dan keuntungan dikaitkan dengan ahli promosi Fingo.

Untuk menyenangkan pengguna di Fingo. Fingo telah membuat banyak subsidi mengenai komoditi. Seterusnya, untuk membuat semua orang dapat membeli barangan yang lebih murah, Fingo juga akan menawarkan banyak kupon kepada pengguna baru. Jadi, sebenarnya Fingo membantu untuk mempromosikan barangan dan juga memberi manfaat kepada orang-orang di sekitar Fingo.

Biarkan semua orang dapat membeli barangan yang lebih murah dan lebih terjamin. Malaysia kekurangan platform e-dagang yang khas untuk menjadikan kehidupan lebih mudah untuk semua orang.

Fingo hanya berkongsi aplikasi beli-belah sendiri. Dan memberi peluang kepada orang di seluruh dunia yang ingin menjana pendapatan untuk memulakan perniagaan sambilan.

Hanya dengan Invite orang ke app fingo anda akan jana pendapatan dari pembelian pelanggan dan juga registration. Setiap registration dapat RM50 dan bonus. Setiap pembelian anda dapat 10%. Bayangkan ada 1000 orang membeli RM10 sahaja anda akan dapat RM100 percuma sehari.

Pendapatan Fingo adalah seumur hidup dan boleh di warisi. Letih sekali sahaja. Bayangkan dapat RM100 atau lebih setiap hari seumur hidup?. Best kan?

Testimoni Orang Lama- RM42000 dalam masa sehari. Dasyat. Anda bila?

RM42000 dalam masa sehari. Dasyat

Sekarang dunia makin moden, jika dahulu kita tak pernah terfikir pun akan ada aplikasi telefon yang boleh bantu kita jana wang dari rumah. Sekarang kita tak perlu terkejut lagi. Banyak aplikasi yang menawarkan kita wang hanya dari rumah. Tapi kabanyakannya hanya menawarkan jumlah yang kecil untuk tugas yang ringan. Antaranya baca artikel, jawab survey, tonton video dan sebagainya. Upahnya mungkin sen-sen tapi jika tiada apa nak buat sambil2 layan video atau baca artikel orang nak bayar apa salahnya kan?. Anda boleh mencari app-app sebegini dalam google play. Terlalu banyak, tapi kalau nak betul-betul buat duit memang hampalah sebab nak kumpul RM1 dengan app sebegini pun susah.

Tapi jangan bimbang. Dalam menuju kemajuan ni terdapat banyak peluang yang anda boleh cari lagi dari rumah. Antaranya Fingo ini. Bagi saya Fingo ni sangat special kerana matlamat dan tujuannya jelas. Memberikan peluang kepada pengguna biasa macam kita untuk umpama memiliki saham kecil dalam syarikat e commerce. Perlu di ketahui ecomerce macam lazada dan shoppe untung berbilion setahun hasil dari pembelian pelanggan sahaja. Bayangkan dari berbilion ini kita sentiasa dapat cashback 10% seumur hidup?. Jika bernasib baik senang sahaja dapat RM1000-RM50000 sehari. Unlimited. Syaratnya join dan add banyak orang bawah kita. Makin ramai makin banyak untung.

Jika kita tak nak upgrade boleh sahaja kita join dan jadi pengguna biasa. Tapi tidak mendapat keistimewaan seperti diskaun dan cashback lah. Sekadar nak beli barangan. Tapi sebenarnya ini pun untung sebab harga barang di Fingo jauh lebih murah dari tempat lain kerana direct kilang terus kepada pembeli.

Ini adalah logik dan memang berpatutan dengan slogan Fingo, buy to save, share to earn. Kita beli untuk jimat dan kita boleh jana pendapatan hanya dengan share link sahaja.

Ada 2 jenis income dalam Fingo. Fingo bukan MLM tapi menggabungkan ecommerce dengan affiliate multi tier. ( sampai level infiniti )

Satu passive di mana Fingo memberikan kita cashback 10% dari setiap pelanggan yang kita invite seumur hidup. Akal yang sihat pasti dapat menilai betapa bertuahnya jika join Fingo dan add seramai mungkin pelanggan yang akan sentiasa membeli dan memberikan kita cashback 10% seumur hidup. 

Ini adalah hasil income mereka-mereka yang join awal di Fingo dan tak putus asa mencari pelanggan. Sehingga artikel ini ditulis sudah pun mencapai RM66000. Income ini akan terus bertambah setiap hari selagi terus invite orang bawah yang aktif dan bakal berganda jika orang bawah yang aktif pun invite lagi sampai unlimited income. Menarik bukan?. 

Ramai yang tercari-cari apa yang boleh di lakukan untuk jana pendapatan tambahan terutama suri rumah yang ingin membantu suami. Nasihat saya Fingolah jalan terbaik tambah pendapatan dan keluar dari kesempitan hidup. Peluang ini tak datang banyak kali. Banyak aplikasi lain yang seumpama Fingo mula muncul, tapi nasihat saya lebih baik join yang sudah pun mempunyai track rekod bayaran yang baik dan rancangan masa depan yang baik.

Dalam dunia serba mencabar ini setiap sen adalah berharga. Keluar sahaja kena pakai duit, duduk rumah pun tak lari dari belanja dapur, anak sekolah, pakaian, makanan dan sebagainya. Ramai dari kita tak mampu untuk menyimpan pun untuk masa depan di sebabkan kos sara hidup yang tinggi terutama di bandar. Tol lagi. Harapan kita hanyalah terus mencari peluang jana pendapatan tambahan yang mampu bantu kita. Dan Fingo alhamdulillah berikan anda pendapatan segera dan pendapatan passive seumur hidup hanya dengan langkah mudah. Sertai hari ini dan mulakan langkah anda. 

Jika ingin join Fingo di bawah team saya dan ingin saya guide anda. Sila klik dan daftar di bawah ya.

Apa kata pengguna app?

Memudahkan saya shopping dan dapat cashback. Bantu ramaikan orang pun dapat jana pendapatan. Sekarang dah 4 angka dan makin bertambah. Makin ramai yang dah join. Lambat tertinggal

Zack, KL

Fingo dilancarkan pada tahun 2019 bulan Julai. Fingo adalah social ecommerce yang menggunakan konsep affiliate marketer di mana ianya memberi peluang kepada orang awam untuk menjana pendapatan sampingan dengan cara memperkenalkan Fingo kepada orang lain dan pendaftaran adalah percuma. Fingo juga ibarat seperti pusat membeli belah di mana barang keperluan dan produk- produk yang berjenama juga ada di jual dan istimewanya Fingo ini, barang barang yang dijual bukan atas agen tapi memang betul betul dari kilang. Jika pusat membeli belah mengamalkan konsep daftar kad keahlian untuk mendapat diskaun, begitu juga denganFingo.

Fingo ada menawarkan harga vip jauh lebih murah dari lazada dan shopee. Syarat untuk mendapatkan harga vip perlulah menaiktaraf akaun Fingo anda dari shopper ke vip (Preferred Shopper)  dengan pembelian gift pack yang berharga RM199. Pembayaran yuran untuk menaiktaraf amatlah rendah dan sekali seumur hidup.

Namun ada yang membuat aduan dan berita telah pun dikeluarkan di Astro Awani  bulan ogos sebulan selepas Fingo dilancarkan. Di dalam artikel tersebut ada yang mengatakan Fingo ini menjanjikan pendapatan lumayan sedangkan kerja yang minima dan menggunakan konsep seperti MLM.

Sebenarnya Fingo ini bukan MLM kerana Fingo ini  tidak ada penyelenggaraan bulanan, tak ada bv, tak pairing. Ini lebih dikenali affiliate multi-tiers. Di sini saya sertakan bukti-bukti yang fingo ini adalah platform e-dagang yang sah dan ada lesen

Di bawah juga keratan akhbar di mana Fingo adalah legal

Jadi di sini tidak lagi timbul soal Scam atau tidak. Juga tidak lagi timbul soal di mana Fingo adalah MLM sebaliknya cuma merupakan Comission Multi Tier. Senang cerita ia lebih kurang Tone Excel di mana anda boleh dapat untung hasil dari invite orang bawah dan pembelian mereka. Seperti yang di terangkan dalam artikel saya yang terdahulu, anda cuma perlu join, beli barang bernilai RM199 dan invite 10 orang sahaja untuk menjadi AM ( boleh dapat RM2000-RM3000 sebulan di tahap ini ).

Kemudian timbul pula masalah lain. Iaitu ramai tak suka invite. Orang Malaysia terutama Melayu sebenarnya cukup anti dengan invite orang ni sebabnya susah kata mereka. Ramai yang lebih suka join pakej pelaburan lain seperti skim cepat kaya di mana melabur dan dapat untung atas angin tanpa perlu buat apa-apa. Sebut apa sahaja skim asalkan pulangan banyak dan tak perlu cari orang mereka akan join. Berapa modal pun tak kisah sebab di janjikan pulangan lumayan. Ada yang rela pinjam bank pun untuk join skim semacam ini dan akhirnya menanggung hutang, lebih teruk di pulaukan kawan dan keluarga kerana di anggap penipu. Ya lah, ajak kawan sama-sama join bawah dia akhirnya habuk pun tak ada.

Eh, ajak kawan?. Bukan invite juga ke ni?. Ha ni lah masalahnya, skim macam ni elok je masuk boleh pula invite orang. Sebab apa?. Sebab di janjikan pulangan lumayan.

Fingo ni tak macam tu. Biarpun anda boleh dapat keuntungan lumayan dengan invite orang tapi itu bergantung pada usaha anda dan juga orang yang anda ajak boleh sama-sama berjaya. Tidak timbul soal siapa pangkat lebih tinggi, siapa boleh invite ramai orang dan sebagainya kerana apa yang penting adalah kualiti orang yang anda invite dan bagaimana network anda berkembang. Tak mustahil yang baru join lebih berjaya dari yang atas sebab rajin usaha. Ni beza Fingo dengan MLM dan skim cepat kaya.

Tapi sebab invite orang dan dapat untung sikit pada mulanya inilah yang membuatkan ramai tak suka join dan anggap kerja sia-sia. Ya lah, mula-mula invite ni cuma dapat RM50 seorang dan kena labur RM199. Maksudnya kena invite 4 orang baru dapat untung. Tapi ini cuma permulaan. Jika anda dah invite banyak orang, naik pangkat dan level semakin tinggi, income boleh cecah RM50,000 sebulan. Saya jelaskan secara panjang lebar di post saya di blog ini. Jika anda rajin mencari akan jumpa. Atau daftar sahaja Fingo di bawah saya saya akan terangkan.

Cara jana pendapatan dengan Fingo

Cepat. Jangan lepaskan peluang dengan menjadi yang terawal. Yang terawal pasti banyak manfaatnya. Jom grab spot anda dan jana 4 angka sebulan

Download App Fingo dan Register

Download app fingo dan register sini Enter my Invitation Code.「RHZ8A9」,Enjoy VIP Price in Shopping. Link for Download Fingo Sini Tekan Link

Masukkan Code Inviter

Tekan Upgrade Ke Preffered Shopper. Pastikan Code Inviternya RHZ8A9.

Buat Pembelian Untuk Diskaun

Pilih dan beli 1 Barang. Barang ni akan di hantar ke alamat anda. Selepas tu anda akan dapat link untuk invite pengguna sambil berjimat. Jana Pendapatan Sambil Berjimat

Jadilah Yang Terawal Jana Pendapatan 4 Angka Sebulan

RM50-RM5000 Seminggu Bermula di Sini!

Siapa tak suka dapat pendapatan sambil berjimat kan?. Hanya perlu copy paste invite pelanggan Fingo dan mula jana pendapatan seumur hidup

Pastikan Anda Download dan Gunakan App Fingo Selepas daftar untuk jana pendapatan ya.

Sila Daftar Guna No Whatsapp Anda ya. Saya akan hubungi anda untuk penerangan lanjut sebaik sahaja anda daftar.

Malaysia, Indonesia, Thailand and Singapore all can join using my invite code「RHZ8A9」

Disclaimer : Register Fingo program is free and by free will/voluntary. Income is based on user gained and hardwork.

Create your website at WordPress.com
Get started